diumenge, 9 d’abril del 2023

ACTIVITATS DEL 2n TRIMESTRE

 L'ANUNCI DE LA PRIMAVERA ens va arribar de mans de les Llunes. Els infants de P3 van venir a la nostra classe a anunciar que havia arribat la primavera. Ens van regalar unes plantes molt boniques i ens van recitar un poema. Moltes gràcies Llunes!  Més fotos aquí.



PRIMAVERA LITERÀRIA a la Biblioteca de l´escola amb la visita de l'escriptor Andreu Galán. L'Andreu és mestre de música i escriptor. Vam gaudir molt de la sessió on ens va oferir recitació, cançons, música, teatre....Va ser fantàstic!  Per cert, coneixeu el Fantasma pixallits??

  Fotos i vídeos aquí.



VISITA DEL MIQUEL DESCLOT. A les Màquines i els Exploradors/es també ens ha visitat un escriptor molt conegut, en Miquel Desclot. Ens ha explicat que les paraules ens poden sorprendre i emocionar-nos Els poemes amaguen ballarins, cançons, màgia, endevinalles.... Li hem fet una entrevista i ens ha recitat poemes.

Fotos i vídeos aquí.


Hem visitat la MOSTRA DE PRODUCCIONS del projecte d'escola  EL MÓN DE LE'SPECTACLE. Més fotos aquí.




XERRADA AMB UNA ACTRIU DE MUSICAL . La Marta Torras és actriu de musicals i també mare de la Berta. La vam convidar a passar un matí amb nosaltres i ens va explicar com va arribar a ser actriu, què va estudiar, quins espectacles i personatges havia interpretat....Va despertar molt la nostra curiositat. A més, la Berta i la Marta ens van regalar una actuació del musical Brave. 

Gràcies a les dues!         Fotos i vídeos aquí.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada