dissabte, 12 d’octubre del 2024

Reunió de famílies

Us deixem el vídeo de la reunió de famílies d'aquesta setmana.
Esperem que us hagi agradat el regalet. Ells estaven molt contents pels missatges que han rebut.
Gràcies per assistir.

L'hora del conte

Quines ganes teníem de començar l'hora del conte!

Per fi ja ho tenim organitzat i preparat i aquesta setmana hem iniciat l'hora del conte amb les classes de I4 i I5.

Les Llunes i els Pandes ens esperen cada setmana i nosaltres estem desitjant que ens toqui anar a explicar el conte que hem escollit.

Anirem compartint amb vosaltres fotos de la preparació, l'assaig general i de quan anem a les classes a explicar els contes.




Tallers de llengua

Durant aquest curs als tallers de llengua, treballarem tot el cicle mitjà l'auca, els jeroglífics i les frases fetes i com no la revista.

Ja hem iniciat els tallers i anirem compartint amb vosaltres fotos de les sessions.



El punt, la línia i el moviment.

Els Exploradors i les Exploradores junt amb els nostres companys i companyes les Màquines ja fa un parell de setmanes que hem començat el taller d'art.

Aquest trimestre als tallers d'art treballarem el punt, la línia i el moviment. Us anirem deixant el recull de les fotos de les sessions.



diumenge, 6 d’octubre del 2024

SORTIM A LA NATURA (La vista)

Aquesta setmana hem realitzat la primera sortida relacionada amb el projecte d'aquest trimestre. Hem baixat al riu Ripoll a observar els colors de la natura.

En grups, a partir dels colors de la taula Pantone que ens havia tocat, calia trobar diferents elements, dibuixar-los i pintar-los.
Ha estat un matí on hem gaudit de la natura i hem desenvolupat el sentit de la vista, perquè no sempre ha estat fàcil trobar un element igual que els colors Pantone, però tot i això ho hem aconseguit, us deixem unes fotos.

Fins a la pròxima sortida.